Osnovni
300 00

Redizajn ili logo 1 opcija do 2 izmene.
Rok: 7 radnih dana

Redizajn prema skici kupca ili profesionalni i jedinstveni logotip u jednoj verziji izvršenja, dorađivanje logotipa do 2 izmene.

Standard
700 00

Cool logo 3 variante opcije, font i boja
Rok: 14 radnih dana

Kreativni logotip sa značenjem, 3 varijante koncepta, usavršavanje izabranog koncepta logotipa, boje brenda i fontovi.

Premija
990 00

Generalno najjači logo sa 5 opcija mini-brendiranih stilova.
Rok: 30 radnih dana

Kreativni logotip sa značenjem, 5 opcija koncepta, usavršavanje izabranog koncepta logotipa, boje brenda i fontovi. Set poslovne štampe kao poklon(mini brendirani stil).

Logo

Logo Je grafički simbol kompanije.

Logo je originalni žig ili skraćeni naziv firme ili robe koja je proizvedena datoj firmoj.

Poznati brendovi će uvek i svuda prepoznati na prvi pogled po logotipu-simbolu koji svi razumeju. Naravno, bez kvalitetnih proizvoda neće biti moguće steći poverenje potrošača, ali privlačenjem pažnje svetlim i nezaboravnim logotipom približavate se uspehu. I možda će jednog dana vaš logo biti jednako megapopularan i prepoznatljiv kao minimalistička" ptičica" Nike, legendarna jabuka Apple, vesela "M" McDonaldsa, četiri kruga Audi.

Glavno svojstvo modernih tržišta u bilo kom segmentu je jaka konkurencija.

Uspevaju oni – koji su uspeli da obrate pažnju na sebe i osvojili lojalnost potrošača.

Dizajnerski studio IPrint vam pomaže da pronađete svoju ličnost, izdvojite se iz gomile konkurenata i privučete pažnju svoje ciljne publike.

Moderan, koncizan, lako uočljiv sa daljine, logotip će biti prepoznatljiv simbol i element vašeg korporativnog identiteta, prvi korak u borbi za potrošača, podsticaj za kupovinu u stvarnom svetu.

S obzirom na značaj logotipa i potražnju, tržište je danas prepuno usluga za njegov razvoj. Budite pažljivi.

  • Studenti koji traže honorarni posao ili diplomci dvomesečnih kurseva dizajna spremni su da naprave logotip za malu naknadu. Po pravilu, takvi događaji neće proći registraciju bez dokazivanja svoje jedinstvenosti.
  • Velike međunarodne agencije koje rade sa liderima segmenta rangiraju svoje usluge previsoko za kompanije koje tek ulaze na tržište.

Poverite dizajn logotipa studijima specijalizovanim za grafički dizajn koji prate najnovije trendove i imaju veliko iskustvo u ovoj oblasti.

Shvatamo koliko je logotip važan za imidž kompanije, da direktno utiče na emocionalnu procenu firme, robe ili projekta. Da logotip treba da odražava ideju brenda, naglašava njegove vrline i izaziva pozitivne emocije kod ciljne publike.Naš rad

Pišite nam i mi ćemo vas pozvati

Kontakti

85300, Montenegro, Petrovac, XIII ulica, kuća 70

dezign@iprint.ru

+382 68 122790

Ponedeljak – петак 11.00 – 20.00

gore
potpisa +382 68 122790