DIZAJN
LETAKA
70 00

2-3 OPCIJE DIZAJNA + IZGLED LETAKA
Rok: 5-7 Radnih Dana

Letak A4 / A5 na primer, izbor slike. 2-3 opcije dizajna i izgled nakon odobrenja dizajna. Uređivanje 2 puta. Gotov raspored za štampanje.

DIZAJN BROŠURE
150 00

2-3 OPCIJE DIZAJNA + IZGLED BROŠURE
Rok: 7-10 Radnih dana

Brošura 8-24 trake, bez složenih tabela i grafikona. 2-3 opcije dizajna na primeru naslovnice i jednog preokreta i rasporeda nakon odobrenja dizajna. Bez podudaranja i pretraživanja slika. Uređivanje 2 puta. Gotov raspored za štampanje.

DIZAJN KATALOGA
450 00

2-3 OPCIJE DIZAJNA + RASPORED KATALOGA

Katalog 48-64 trake, sa tabelama i slikama sa izrezanim pozadinama. 2-3 opcije dizajna na primeru naslovnice i jednog preokreta i rasporeda nakon odobrenja dizajna. Bez podudaranja i pretraživanja slika. Uređivanje 2-3 puta. Gotov raspored za štampanje.

dizajn štampe

Proizvodnja štamparskih proizvoda nije samo proizvodnja, već i umetnost.

Teško je zamisliti promociju robe i usluga na tržištu bez štampanih proizvoda.

Svaka firma, bez obzira na njenu veličinu i profil aktivnosti, treba vizitkarte, memorandume (uključujući i samokopirajuće), koverte i druge proizvode potrebne za uspešan rad kancelarije.

Potražnja za štamparskim uslugama je izuzetno velika. Usluge dizajna trenutno ne nude osim lenji. Raznolikost štamparskih proizvoda daje prostor za maštu, dok je određivanje nivoa samog posla veoma teško, što koriste samouki ili diplomci ubrzanih kurseva.Shvatamo da dizajn vaših proizvoda treba da privuče pažnju potrošača, zadrži njegov interes, izazove želju da se bliže upoznaju sa ponuđenim proizvodima ili uslugama.

Dizajnerski studio IPrint za dizajn ima tim sa umetničkim obrazovanjem i dugogodišnjim iskustvom u štampariji i oglašavanju sa međunarodnim sertifikatima i nagradama za dizajn.

Na raspolaganju imamo profesionalnu, naprednu opremu, obimnu biblioteku slika i sopstveni studio za fotografije. Takođe smo upoznati sa klasičnim tehnikama rada i koristimo sve najnovije radove u dizajnu i štampanju.

Originalni, živopisni, aktuelni dizajn vaše štampe izdvojiće vaše proizvode od konkurencije.

U dizajnerskom studiju razvijamo koncept, razvijamo i usklađujemo dizajn sa kupcem, sami pripremamo makete za štampu i prenosimo na izvršenje narudžbu u štampariju koja proizvodi najkvalitetniju Poligrafiju. Ne morate da brinete o porudžbini, dvostruko proveravate tehničke podatke i žurite. Mi ćemo se pobrinuti za sve.

Nudimo sve vrste radova u grafičkom dizajnu, dizajnu štampe i ambalaže, rasporedu izdanja i prezentacija na više stranica. Pripremamo i objavljujemo kalendare, brošure, kataloge, letke, brošure.

Naš rad

Pišite nam i mi ćemo vas pozvati

Kontakti

85300, Montenegro, Petrovac, XIII ulica, kuća 70

dezign@iprint.ru

+382 68 122790

Ponedeljak – петак 11.00 – 20.00

gore
potpisa +382 68 122790